Lidmaatschap

Inlogformulier

Alleen de leden van Computerclub Midden Drenthe hebben toegang.

Welkom bij Computerclub Midden Drenthe

Voor het uitwisselen van praktische vaardigheden en theoretische kennis bent u bij ons aan het juiste adres. Dat wil niet zeggen dat wij alles weten maar we kunnen u een heel eind op weg helpen. De kennis die onze leden bezitten delen ze graag met u.
Op onze lectuur tafel liggen maandelijks de nieuwste bladen over computerapparatuur en software geschikt voor Windows en Linux. Onze bibliotheek beschikt over boeken, dvd's en cd-roms.


ClubmiddagLijn 

Maandelijks organiseren we twee club bijeenkomsten in het Dr. Nassau College in Beilen. De school is 'rolstoel vriendelijk'. In de school geldt een rookverbod.
Tijdens deze bijeenkomsten bent u overgeleverd aan de gezelligheid binnen de club. U kunt vrijblijvend deelnemen aan de verschillende activiteiten. U kunt bijkletsen onder het genot van een kopje koffie of thee, een demonstratie bijwonen over een interessant onderwerp, een reparatie laten uitvoeren (hardware of softwarematig) of gewoon meekijken over de schouder van de 'deskundigen'.

De club bezit een aantal computers en laptops die tijdens de clubbijeenkomsten beschikbaar zijn. Uiteraard is er ruimte om uw eigen laptop (pc) mee te nemen. Er is een snelle Internetverbinding aanwezig waar we, al of niet draadloos, gebruik van kunnen maken.

 Is uw interesse gewekt?

Kom eens vrijblijvend langs op een clubbijeenkomst om sfeer te proeven. U bent van harte welkom!

 


 

De eerst volgende club beleving is op29 februari 2020. Aanvang 13.30 uur.

Einde voorzitterschap Frits de Ruiter. (klik hier)